D800:an uppdateras med Nikon D810

juni 26, 2014 i Nyheter av admin

1372810850Idag lanserar Nikon D810 – den nya kameran med upplösning i världsklass som är redo för allt. Från finaste detaljer till snabba händelser, kommer den här mångsidiga kameran att överträffa dina förväntningar.

Nya D810 har en helt ny design som erbjuder hög bildkvalitet, snabb prestanda och flexibel filmning i full HD. Den överträffar sin föregångare och sätter en ny standard för högupplöst fotografering. Den helt nya sensorn i FX-format, det stora ISO-omfånget och bildprocessorn EXPEED 4 ger fin skärpa och tonomfång och en effektiv brushantering. Den höga AF-prestandan, serietagning på upp till 7 bps och filminspelning i full HD (1 080/60p) ger dig möjlighet att fånga alla motiv med precision. Dessutom får du utmärkt bildhantering och flexibel optimering direkt i kameran med hjälp av Nikons Picture Control 2.0. Vare sig du är i studion eller utomhus passar den här kameran fotografer som vill återge sina kreativa visioner i detalj.

– Nikon har lyssnat på den feedback som har kommit och skapat Nikon D810, en mycket mångsidig kamera som passar in i de flesta områden. Den är extremt högupplöst men ändå väldigt snabb och med flera nya smarta funktioner som gör det ännu lättare att uppnå ett fantastiskt resultat. Några av nyheterna i Nikon D810 är minskade interna vibrationer vilket gör kameran både tystare och mer stabil vid fotografering, Grupperat AF område, som är ett blixtsnabbt fokusalternativ då du som fotograf har fritt synfält till motivet. Nikon D810 är en helt fantastisk kamera som verkligen passar alla typer av användningsområden och kommer att ge dig väldigt detaljrika bilder och filmer, säger Mats Haglund, produktspecialist hos Nikon Sverige.

Beräknad säljstart är den 17 juli och det rekommenderade priset är 31 390 kronor ink moms.