Trådlös mikrofon ME-W1

mars 2, 2015 i Nyheter av admin

Nikon lanserar även den nya trådlösa mikrofonen ME-W1 idag. Denna rundupptagande monomikrofon är bärbar, enkel att använda och spelar in kristallklart ljud från upp till 50 meters avstånd.

muikrofon

Den trådlösa mikrofonen ME-W1 är kompatibel med alla kameror som har ett mikrofonuttag och är en otroligt praktisk utrustning att äga. Den har utformats för att fånga klart, oavbrutet ljud direkt från källan och ljudkvaliteten är mycket hög. Systemet består av en mikrofonsändare och mikrofonmottagare som kommunicerar via Bluetooth. Det är enkelt att installera och använda. ME-W1 är perfekt för att spela in presentationer, spontana gatuintervjuer och videobloggar med proffskvalitet och kan användas i upp till tre timmar med ett enda batteri. Och om du vill spela in ett musikframträdande i stereo ansluter du bara Nikons stereomikrofon ME-1 till det externa mikrofonuttaget för ME-W1.

Trådlös mikrofon: Spela in kristallklart ljud hur du än vill med ett avstånd på upp till 50 meter. Denna rundupptagande monomikrofon är enkel att använda för att fånga kristallklart ljud direkt från källan och ger filmsekvenser med utmärkt ljud.

Enkel: Både mikrofonens sändare och mottagare kommunicerar via Bluetooth. Du får upp till tre timmar av oavbruten inspelning på ett enda AAA-batteri.

Mångsidig: Spela in ljud enbart från mikrofonen, eller från mikrofonen och mottagaren. Ha en tvåvägskonversation medan du spelar in, eller fokusera all uppmärksamhet på ditt motiv.

Stereoalternativ: Anslut Nikons stereomikrofon ME-1 till det externa mikrofonuttaget för ME-W1 för att spela in i stereo. Du kan röra dig och komponera fritt utan att det påverkar riktningen eller ljudkvaliteten.

Bred kompatibilitet: Den trådlösa mikrofonen ME-W1 fungerar med alla kameror som har ett mikrofonuttag. Olika tredjepartsenheter kan användas via specialkablar som finns som tillval.

Skyddad: Den trådlösa mikrofonen ME-W1 är vattentät, stöttålig och dammtät och har IPX5-skydd.